Ανθοκομικές & Γεωπονικές Επιχειρήσεις Ανθοπωλείο Garden Center Γεωπονικό Κατάστημα Φυτώριο Παραγωγής Έργα Πρασίνου

Στολισμός Βάπτισης

Το μικρό σας πλασματάκι μεγάλωσε και χρειάζεται το ονοματάκι του.

Ονειρεύεστε μια θεματική βάπτιση, ένα παραμυθένιο σκηνικό ή ακόμα και μια πιο μοντέρνα βάπτιση; Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις πιο όμορφες, αλλά επίσης και αν το θέλετε, πιο ανατρεπτικές ιδέες για την μοναδική βάπτιση του παιδιού σας. Από το σετ βάπτισης έως τον στολισμό βάπτισης, δημιουργούμε με τα ίδια υλικά και χρώματα για ένα chic καλόγουστο αποτέλεσμα.

Η μόδα στην διακόσμηση βάπτισης επιτάσσει διάφορα στυλ όπως:

  • vintage
  • boho
  • shabby chic
  • rock
  • romantic
  • navy

Επιλέξτε αυτό που ταιριαζει σε σας και στο παιδί σας, αλλά φυσικά μην διστάσετε να μας δώσετε και ένα άλλο ίσως πιο “ανατρεπτικό” αλλά συνάμα δικό σας στυλ και εμπιστευθείτε μας.

Η δημιουργικότητα, το μεράκι και ο επαγγελματισμός που μας διακρίνει θα σας ανταμείψουν με υπέροχες εικόνες που θα θυμάστε για πάντα εσείς και καλεσμένοι σας.

Στολισμός Βάπτισης

Στολισμός Βάπτισης. Για την εκκλησία, την κολυμπήθρα και τον στολισμό με μπαλόνια εαν προτιμάτε για την εκκλησία καθώς και για τον στολισμό του κέντρου.

Στολισμός τραπέζι ευχών

Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην είσοδο του κέντρου για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, σε ένα όμορφο περιβάλλον που περιλαμβάνει πολλές ευδιάθετες προθέσεις και ζωντάνια έτσι ώστε να λάβετε ξεχωριστές ευχές απο τον καθένα!
Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις πιο όμορφες και πιο ανατρεπτικές ιδέες για την μοναδική εκδηλωση σας !!