Ανθοκομικές & Γεωπονικές Επιχειρήσεις Ανθοπωλείο Garden Center Γεωπονικό Κατάστημα Φυτώριο Παραγωγής Έργα Πρασίνου

Στολισμός Γάμου

Μετά την υπόσχεση που δώσατε του “για πάντα μαζί” ήρθε η ώρα να σας υποσχεθούμε και εμείς με την σειρά μας, ότι μαζί σας, θα δημιουργήσουμε και θα υλοποιήσουμε τον γάμο των ονείρων σας.

Αφήστε μας να σας γνωρίσουμε ώστε να σχεδιάσουμε για σας μια ξεχωριστή πρόταση, που θα είναι σε αρμονία με το στιλ σας, για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας. Αποφασίστε εσείς να αναλάβουμε τον γάμο σας και εμείς θα σας ανταμείψουμε με αξέχαστες και μαγικές εικόνες. Το ομορφότερο συναίσθημα για μας το νιώθουμε όταν μας λέει το ζευγάρι στο τέλος του γάμου και κλείνοντας το μάτι “ήταν όλα υπέροχα σας ευχαριστούμε”.

Για πάνω από 20 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες ανθοδετικής στους Χανιώτες πελάτες μας και όχι μονο, λόγω της γεωγραφικής μας θέσης που μας κάνει να βρισκόμαστε σχεδόν ανάμεσα σε Χανιά και Ρέθυμνο, είμαστε στην θέση να εξυπηρετούμε και αρκετούς Ρεθυμνιώτες πελάτες μας σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή που περνούν.

Διακόσμηση γάμου

Με υπέροχα σκηνικά, ρομαντική διάθεση, ξεχωριστές συνθέσεις με φρέσκα λουλούδια.

Στολισμός γάμου

Με ιδιαίτερα αντικείμενα, πρωτότυπες ιδέες, άριστη αισθητική και φυσικά επαγγελματισμός, είναι κάποια από τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.

Νυφικό Μπουκέτο​

Νυφική ανθοδέσμη – μπουκέτο με άνθη εποχής στις προτεινόμενες αποχρώσεις σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο στολισμό. Οι ανθοδέσμες δημιουργούνται με όλες τις ευπρόσδεκτες αλλαγές καθώς και συνδυασμούς χρωμάτων όπου επιθυμείτε για την ιδιαίτερη στιγμή του γάμου σας. 

Στολισμός κέντρου

Συνηθίζεται περισσότερη έμφαση στο τραπέζι των νεόνυμφων με έναν ιδιαίτερο στολισμό καθώς και στο τραπέζι του κουμπάρου. Για τα υπόλοιπα τραπέζια προτείνεται ένα ύφασμα στις αποχρώσεις του στολισμού με κάποιο συμβολικό και διακριτικό διακοσμητικό ή λουλούδι. (π.χ. λευκή ορχιδέα.)

Στολισμός Εκκλησίας

Στολισμός και διακόσμηση εκκλησίας με συνθέσεις ανθέων στις αποχρώσεις της επιλογής σας για τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας.

Στολισμός αυτοκινήτου

Στολισμός αυτοκινήτου απλός ή πιο ιδιαίτερος για την μεταφορά του ζευγαριού. Προτείνεται εντυπωσιακή σύνθεση ή σε σχήμα καρδιάς για την μπροστινή μεριά ή καθώς και σε πιο απλή μορφή μπουκετάκια με ύφασμα της επιλογής σας. Ομοίως κάτι αντίστοιχο για την πίσω μεριά του αυτοκινήτου, πιο διακριτικό. 

Είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε τις πιο όμορφες και πιο ανατρεπτικές ιδέες για την μοναδική εκδηλωση σας !!