Ανθοκομικές & Γεωπονικές Επιχειρήσεις Ανθοπωλείο Garden Center Γεωπονικό Κατάστημα Φυτώριο Παραγωγής Έργα Πρασίνου

Λίγα λόγια για εμάς

Floraplant
Garden
center

Η “FLORAPLANT – Garden center” ιδρύθηκε στις Καλύβες Αποκορώνου Χανίων το 1997. Από τοτε αποτελει μια συνεχώς αναπτυσόμενη ανθοκομική και φυτωριακή επιχείρηση, η οποία σε συνδιασμό με το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρει, την άριστη εξυπυρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, αποτελεί τον Νo 1 προορισμό για τον κάθε λατρη της φύσης

Καθημερινά διαθέτουμε ολόφρεσκα άνθη και φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, παραγωγής μας – εγχώρια και εισαγώμενα σε μεγάλη ποικιλία.

Διακόσμηση με άνθη και φυτά

Σε μια σύγχρονη ιδιόκτητη ανθομική μονάδα πάνω από 10.000 τ.μ. εκθέτονται και παράγονται υπαίθρια αλλά και θερμοκηπιακά άνθη, φυτά, φυτώρια και δέντρα κάθε είδους και μεγέθους.

Επίσης στον Εκθεσιακό μας Χώρο 5000 τ.μ. όπου βρίσκεται και το κεντρικό μας κατάστημα, έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Κήπου, γεμάτο από υλικά διακόσμησης και είδη κήπου, έτσι ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε γλάστρες, φυτοχώματα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, εργαλεία κήπου, διακοσμητικά κ.α.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την δωρεάν μελέτη του κήπου σας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (φωτορεαλιστικα) καθώς επίσης και σας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές φύτευσης αλλά και διακόσμησης χωρίς καμιά επιβάρυνση,

Έπειτα αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή του κήπου σας και του εξωτερικού σας χώρου καθώς και την ολοκληρωμένη συντήρηση του κήπου σας για να έχει πάντοτε μια υπέροχη όψη.

Πλήρως εξοπλισμένο τμήμα αναλαμβάνει τη διακόσμηση εσωτερικών χωρών με άνθη και φυτά καθώς επίσης το στολισμό γάμων,εκδηλώσεων αρραβώνων, βαπτίσεων και γενικά κάθε είδους εκδηλώσεων.

Το τμήμα παραγγελιών και παραδόσεων καλύπτει την ευρύτερη περιοχή των Χανίων. Καθώς επίσης αποστέλλονται άνθη και φυτά σε όλο τον κόσμο. Το τμήμα αυτό είναι πάντοτε έτοιμο να παραδώσει τις επιλογές σας εγγυημένα και στην ώρα τους και εσείς να είστε σίγουροι για τα συγχαρητήρια των παραληπτών και ικανοποιημένοι που επιλέξατε το κατάστημα μας.