Φυτώριο - Ανθοπωλείο Χανιά | Floraplant Garden Center

Alternative content

Get Adobe Flash player

Logo Flora Plant
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

 
 
 
Εμφάνιση Όλων | Σύμπτηξη Όλων
 
 
     
 
   
 
   
 
 
Αρχική Η Εταιρία Υπηρεσίες Κατάλογοι Νέα Συμβουλές Photo Gallery Επικοινωνία
 
 

Σχετικά με μας 

 Η ομάδα της floraplant ασχολείται με τον χώρο του πρασίνου για παραπάνω από 15 χρόνια στον Ελλαδικό χώρο, φροντίζοντας να είναι πάντοτε ενημερωμένη για όλα τα θέματα που αφορούν το πράσινο στην ζωή μας καθώς πλέον μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι και άκρως απαραίτητο για την υγεία μας σε κάθε του μορφή.

Φροντίζουμε να είμαστε πάντοτε ενημερωμένοι για κάθε νέα καλλιέργεια, για κάθε νέα τάση και μόδα φύτευσης και αρχιτεκτονικής τοπίου αλλά και για νέες μόδες και προτάσεις ανθοστολισμών για τις πιο ιδιαιτερες στιγμές σας.

Η ομάδα μας αποτελείται από γεωπόνους, φυτοτεχνικούς, εργολάβους - μηχανικούς, εργατοτεχνίτες αλλά έμπειρους ανθοδέτες, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.

 

Η  FLORAPLANT  ιδρύθηκε στις Καλύβες Χανίων το έτος 1997. Από τοτε αποτελει μια συνεχώς αναπτυσόμενη ανθοκομική και φυτωριακή επιχείρηση, η οποία σε συνδιασμό με το πλήθος των υπηρεσιών που προσφέρει, την άριστη εξυπυρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές, αποτελεί τον Νo 1 προορισμό για τον κάθε λατρη της φύσης

Καθημερινά διαθέτουμε ολόφρεσκα άνθη και φυτά εσωτερικού & 
εξωτερικού χώρου, παραγωγής μας -  εγχώρια και εισαγώμενα σε μεγάλη ποικιλία.

Σε μια σύγχρονη ιδιόκτητη ανθομική μονάδα πάνω από 10.000 τ.μ. εκθέτονται και παράγονται υπαίθρια αλλά και θερμοκηπιακά άνθη, φυτά, φυτώρια και δέντρα κάθε είδους και μεγέθους.

Επίσης στον Εκθεσιακό μας Χώρο 5000 τ.μ. όπου βρίσκεται και το κεντρικό μας κατάστημα, έχουμε δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Κήπου, γεμάτο από υλικά διακόσμησης και είδη κήπου, έτσι ώστε να είμαστε πάντα σε θέση να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη σε γλάστρες, φυτοχώματα, λιπάσματα, φυτοφάρμακα, εργαλεία κήπου, διακοσμητικά κ.α. 

 

Alternative content

Get Adobe Flash player

Alternative content

Get Adobe Flash player