Φυτώριο - Ανθοπωλείο Χανιά | Floraplant Garden Center
Logo Flora Plant
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

 
 
 
Εμφάνιση Όλων | Σύμπτηξη Όλων
 
 
     
 
   
 
   
 
 
Αρχική Η Εταιρία Υπηρεσίες Κατάλογοι Νέα Συμβουλές Photo Gallery Επικοινωνία
 
 

Photo gallery  


  10 photo gallery found from a total of 16 Επιλεγμένη Σελίδα: [1] 2  

Κατασκευές Κήπων & Χώρων Πρασίνου, Αρχιτεκτονικές Μελέτες, Βραχοτόπια, Τεχνητές Λίμνες - Συντριβάνια, Αυτόματο Πότισμα - Αρδευτικά Δίκτυα  
Κατασκευές Κήπων & Χώρων Πρασίνου, Αρχιτεκτονικές Μελέτες, Βραχοτόπια, Τεχνητές Λίμνες - Συντριβάνια, Αυτόματο Πότισμα - Αρδευτικά Δίκτυα ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ, ΠΑΡΚΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΒΡΑΧΟΤΟΠΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ, ΑΡΔΕΥΣΕΙΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Φωτογραφικό υλικό καταστήματος 
Φωτογραφικό υλικό καταστήματος
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στολισμός κέντρου 
Στολισμός κέντρου Στολισμός κέντρου. Συνηθίζεται περισσότερη έμφαση στο τραπέζι των νεόνυμφων με έναν ιδίαίτερο στολισμό καθώς και στο τραπέζι του κουμπάρου. Για τα υπόλοιπα τραπέζια προτίνεται ένα ύφασμα στις αποχρώσεις του στολισμού με κάποιο συμβολικό και διακριτικό διακοσμιτικό ή λουλούδι. (π.χ. λευκή ορχιδέα.)
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στολισμός αυτοκινήτου 
Στολισμός αυτοκινήτου Στολισμός αυτοκινήτου απλός ή πιο ιδιαίτερος για την μεταφορά του ζευγαριού. Προτίνεται εντυπωσιακή σύνθεση ή σε σχήμα καρδιάς για την μποστινή μεριά ή καθώς και σε πιο απλή μορφή μπουκετάκια με ύφασμα της επιλογής σας. Ομοίως κάτι αντίστοιχο για την πίσω μεριά του αυτοκινήτου, πιο διακριτικό.
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Νυφική ανθοδέσμη 
Νυφική ανθοδέσμη Νυφική ανθοδέσμη - μπουκέτο με άνθη εποχής στις προτινόμενες αποχρώσεις σε συνδιασμό με τον υπολοιπο στολισμό. Οι ανδοθέσμες δημιουργούνται με όλες τις ευπρόσδεκτες αλλαγές καθώς και συνδιαμούς χρωμάτων όπου επιθυμείτε για την ιδιαίτερη στιγμή του γάμου σας.
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στολισμός Βάπτισης 
Στολισμός Βάπτισης Στολισμός Βάπτισης. Για την εκκλησία, την κολυμπήθρα και τον στολισμό με μπαλόνια εαν προτιμάτε για την εκκλησία καθώς και για τον στολισμό του κέντρου.
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στολισμός - διακόσμηση εκκλησίας 
Στολισμός - διακόσμηση εκκλησίας Στολισμός και διακόσμηση εκκλησίας με συνθέσεις ανθέων στις αποχρώσεις της επιλογής σας για τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας.
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Λαμπάδες Γάμου - Στολιμένα Κεριά 
Λαμπάδες Γάμου - Στολιμένα Κεριά Στολισμός εκκλησίας, στολισμένα κεριά - φωτιστικά γάμου - λαμπάδες
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

<< ΜΕΓΑΛΑ ΦΥΤΑ >> Σε μεγέθη από 90 lt. γλάστρας και άνω - Μεγάλη ποικιλία σε καλλωπιστικά Φυτά & Καρποφόρα Δέντρα 
<< ΜΕΓΑΛΑ ΦΥΤΑ >>  Σε μεγέθη από 90 lt. γλάστρας και άνω - Μεγάλη ποικιλία σε καλλωπιστικά Φυτά & Καρποφόρα Δέντρα Σε μεγέθη από 90 lt. γλάστρας και άνω - Μεγάλη ποικιλία σε καλλωπιστικά φυτά & καρποφόρα δέντρα όλων των ειδών ειδικά για τους απαιτητικούς Πελάτες μας που απλά δεν μπορούν να περιμένουν να μεγαλώσουν !!! Αναλαμβάνουμε την μεταφορά τους αλλά και την φύτευση τους όπου και αν βρίσκεστε!
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στολισμός για το Τραπέζι Ευχών 
Στολισμός για το Τραπέζι Ευχών Δημιουργήστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στην είδοσο του κέντρου για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας, σε ένα όμορφο περιβάλλον που περιλαμβάνει πολλές ευδιάθετες προθέσεις και ζωντάνια έτσι ώστε να λάβετε ξεχωριστές ευχές απο τον καθένα!
 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


  10 photo gallery found from a total of 16 Επιλεγμένη Σελίδα: [1] 2